A rendelés menete, várárlási feltételek, garancia:

Kérjük, mielőtt elküldené megrendelését, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, és kizárólag akkor rendeljen, ha az alábbiakat elfogadja.

Ez az oldal nem webáruház, hanem egy információs honlap, így a kiválasztott termék rendelését e-mailen, vagy telefonon tudja leadni. Kosárba tételre, online megrendelésre nincs lehetőség.

Az eladó adatai:

Halmai László egyéni vállalkozó

E.V.ig. sz.: ES-542028

Székhely: 3000 Hatvan, Horváth Mihály út 18.

Adószám: 24509950-2-13

Ny.t.szám: 13005490

E-mail: info@rajzbak.hu

1. Kérjük, hogy a rendelését az esetleges telefonos megbeszélésen túl e-mailen is küldje el az info@rajzbak.hu e-mail címre, a számlázási adatokkal együtt. A rajzbakok és a kapcsolódó termékek árai bruttó vételárak, termék ára+0%ÁFA.

2. Egy válaszüzenetben jelezzük, hogy a rendelést megkaptuk, és pár napon belül megjelöljük, hogy nagyságrendileg mennyi idő szükséges a termék(ek) előállításához. A rajzbakok gyártása 1-50 db közt általában 1-4 hetet vesz igénybe.

3. E-mailen, vagy telefonon értesítést kap, amikor a termékek elkészültek.

4. A termékeket és a számlát személyesen adjuk át a gyártó gödöllői raktárából, vagy az esetleges házhoz szállítás alkalmával előzetesen megbeszélt, telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen. Házhoz szállítást csak nagyobb rendelések esetén vállalunk, általában 20 db. rajzbak rendelése felett. Egyes esetekben nagy darabszám mellett ingyenes házhoz szállítást is vállalunk, ez minden esetben előzetes megállapodás kérdése.

5. Ingyenes szállítás esetén a helyszínre (adott címre) szállítás nem foglalja magában a termékek épültebe szállítását, emeletre vitelét. A teherkocsi vezetője nem köteles a termékeket az autó 5m-es körzetéből továbbszállítani.

A járműből a termékek kirakodása az autótól max. 5m-es távolságban történik, onnantól minden esetben segítséget kérünk a rajzbakok esetleges épületbe, emeletre szállításához. Ez a feltétele az esetleges ingyenes házhoz szállításnak. Köszönjük megértését.

6. A rajzbakokra a textíliát kivéve a vásárlás napjától számítva 12 hónap garanciát vállalunk.

7. Minőségi reklamációt az áru átvétele után az 5. munkanapig fogadunk el.

 

rajzbak - ARTBAK rajzbakok - rajzbak